Translate

søndag 16. februar 2014

Kakebunn

Når jeg baker #kakebunn passer jeg på at alt av ingredienser er romtemperert. Og jeg visper eggedosisen lenge slik at den blir luftig. Her er punkt for punkt hvordan jeg lager bunnen. Sett ovnen på 170 grader.

4 egg
1 3/4 dl sukker (ca 150 gr)
2 1/2 dl hvetemel (ca 150 gr)
1 ts bakepulver

Visp egg og sukker til eggedosis.
Sikt i hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig i eggedosisen.
Smør formen og fyll røra i rund form 22-24 cm i diameter.
Stek på nederste rille ved 170 grader i 30-35 minutter.
La kakebunnen stå i formen noen minutter fra du tar den ut av formen og over på rist.



                           

Pisk egg og sukker til eggedosis


Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene

Stek på nederste rille på 170 grader i 30-35 minutter.

Endelig resultat ble en luftig kakebunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar